Tue blogiani lahjoittamalla!

8.9.15

Kassakaapinavaus.fi

Huh-huh että on yli kolme vuotta viime päivityksestä tännekin! Sitä se elämä teettää, kun on töissä, harrastelee sitä sun tätä ja painavimman kiinnostuksen kohde vaihtuu tämän tästä.

Viimeisten vuosien aikana on tullut rakenneltua yhtä sun toista, mm. erikoisavainjyrsimiä ulkomaille, kuten Abloy Classic jyrsin jolla voi tehdä sekä vasen- että oikeakätisiä avaimia muuttamatta tai vaihtamatta osia koneeseen. Lisäksi on tullut tehtyä aktiivisesti tuotekehitystä muutamille erikoistyökaluille kassakaappien avaukseen ja loppusuoralla ollaan niiden kanssakin.

Siitä päästäänkin otsikon aiheeseen, eli avasin hiljattain uuden seikkailuni sivut, eli kassakaapinavaus.fi osoitteestakin päätellen tarjoan siis ammattimaista apua jos avaimet tai numeroyhdistelmä on kadonnut ja kassakaapin aukaisu on mielessä. Vuosien aikana kertynyttä tiirikointi- ja manipulointikokemustani hyödyntäen voin avata monia kassakaappeja, turvakaappeja, palosuojakaappeja ja asekaappeja rikkomatta mitään, eli kaappi säilyy toimintakuntoisena ja parhaimmillaan tarvitsee vain uudet avaimet tai yhdistelmän.

Eli jos sinulla on perintönä saatu kassakaappi tai jos avain tai yhdistelmä on kateissa, niin ota noiden sivujeni kautta yhteyttä ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Vaikka kaappia ei olisi tarkoitus ottaa käyttöön tai tekee mieli myydä se, täytyy sen tietysti olla auki jotta sillä olisi arvoa. Tai jos se on asianmukaisesti pultattu lattiaan tai seinään kiinni, niin avaus on välttämätöntä kaapin pois siirtämiseksi.

Periaatteena on ei avausta, ei maksua, eli veloitan avausmaksun vain onnistuneesta avauksesta.


Asiasta kukkaruukkuun, tänä vuonna ei tule olemaan LockCon reissua omalta osaltani, sillä se ns. "järjestetään" Yhdysvalloissa ja kuluja on liikaa. TOOOL.US on tapahtuman järjestäjänä tänä vuonna, eikä he ole ottaneet opiksi edellisestä lainkaan. Pelkät majoituskulut on 126 USD per huone per yö, järjestäjä ei kuulemma jaa huoneita henkilöille vaan kaikkien tulisi itse etsiä kaverinsa ja tuo hinta ei sisällä kuin yöpymisen ja aamupalan, eli ei ruokailuja, ei juomia, ei mitään. Pelkät tapahtumakustannukset siis hujahtaisi tuonne 600 EUR:n korville, siihen päälle vähintään saman verran lentolippuja varten ja muut kulut ja hupsista, kokonaissummaksi tulisi 1500 - 1700 EUR koko reissulle! Joo ei.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, mies kirjoittaa kuinka kassakaapit avautuu silmänräpäyksessä ja samaan hengenvetoon toteaa ettei ole rahaa matkustaa Amerikkaan:) Mutta ei siinä, parhaita blogeja mitä löytyy. Jatka samaan malliin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/robotti-murtautui-kassakaappiin-miljoonan-yhdistelman-numerolukon-avaamiseen-meni-puoli-tuntia-6665821

PasiS kirjoitti...

Hei! Olisin mielelläni halunnut opastusta tai ostaa sopivan laitteen joilla Classic avautuu, yhden lukon haluaisin avata kohta olevassa perintökohteessani. Seuraan LockpickingLaweyr ja BosnianBill tubekanavia ja sinut juuri mainittiin yhden tiirikan heille tekijäksi, en laita linkkejä tänne, mutta jos luet tämän niin kalantilainen miukumauku mail piste com