Tue blogiani lahjoittamalla!

26.1.12

Kuningaskuluttaja 26.01.2012

Syksyn 2011 aikana tehty haastattelu tiirikointiharrastuksestani, lukoista ja niiden tutkiskelusta tuli tänään televisiosta TV 1:ltä kello 19:30. Pätkä alkaa noin 15:45 kohdalla ja kestää nelisen minuuttia. Uusintalähetykset maanantaina kello 16:25 ja tiistaina 09:30. Lähetys on nähtävillä myös YLE Areenassa osoitteessa http://areena.yle.fi/video/1327602248258 viikon verran.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanoit ohjelmassa, että Tri-Circle lukko on vaikea tiirikoida auki, mutta netissä löytyy esim. http://www.youtube.com/watch?v=DgOBpnweLdI

Eipä siinä kauan mennyt.

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Juu ei noissa osaavan kädessä kauaa mene, oli lukko suunnilleen mikä tahansa, tiirikoimatonta lukkoa kun ei periaatteessa ole. Ohjelmassa vain haluttiin tuoda esiin suht hyviä halpislukkoja ja tuon lukon hinta heiluu siinä vitosen paikkeilla kappale, joten hintaansa nähden hyvä lukko, jonka tiirikointi ihan noviisilta ottaa aikansa.

Huomattavasti vaikeampi se on tiirikoida verrattuna niihin perus messinkisiin "no-name" lukkoihin ja asiaa ei helpota, jos se roikkuu vyötärökorkeudella ovessa.

Onhan Abloy Classic myös vaikea tiirikoida, mutta osaavan käsissä sekin aukeaa varttiin ;)

-Jaakko

Anonyymi kirjoitti...

Terve, olisko sulla abloykey.exe ohjelmaa? Kiinnostaisi nähä minkälainen se on, kun ei netistä mistään löytynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Are u from Helsinki?

Greetings

Z_CON

Anonyymi kirjoitti...

I ask because my sun is living there. I am lockpicker from Germany Berlin. Using ur Abus / PLus / Granit Tool. Nice Tool.

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Hello Z_CON, I'm living in Tampere or very near it, it is 175 km up north from Helsinki.

Nive to hear that you have my tool, though I suspect it is the older version. I have made a new model which has a ball bearing in it to reduce friction and easily changeable tip :) If interested, the price is 120 EUR.